ELS VOSTRES AMICS NO DIUEN LA VERITAT

Estic veient el cas de Juana Rivas a la tele.
Flipe amb la quantitat de gent que diu que té un amic que ha estat enganyat per una dona i acusat falsament de maltracte.

A vore, ELS VOSTRES AMICS NO DIUEN LA VERITAT, aixina de clar. I no la diuen per què el maltracte està tan normalitzat que segurament no veuen maltracte en els seus actes. Aquesta és la dinàmica d'un sistema patriarcal. 

Benvinguts a la realitat.

Com a dona que ha estat humiliada per una de les seues relacions dir-vos que el tio consegueix que tot el món pense que ets una boja, així tot el que t'ha pogut fer passa per la discussió normal de parella. No, no és normal.

Els vostres amics també pensen que forçar a alguna dona a follar sense condó o insistir per tenir pràctiques sexuals que ella no vol no són cap agressió. Aquesta és la realitat: si ho són.

En el llibre "Masculinidades y feminismo" el seu autor explica com en els grups no mixtes d'homes es comparteixen experiències de maltracte cap a les dones que la majoria tenen assumides com a normals. Això en espais amb conciència feminista. Imagineu ahí fora, al carrer.


Doncs això. Sent molt que tingau que vore la realitat, però segurament els vostres amics no són tan genials i si uns masclistes.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La hetera gorda

El deseo

La gordura en la televisión: Friends.